Kakaovo-jogurtová bábovka

Ingredience:
25 dkg polohrubé mouky,18 dkg moučkového cukru,1 vanilkový cukr,2 vajíčka,2 malé bílé jogurty,prášek do pečiva,kakao-2 lžíce,trošku citronové kůry.
Postup:
Všechny sypké suroviny smícháme.Do mísy dáme jogurt,vajíčka a vše spojíme v hladkou hmotu.Přistrouháme citronovou kůru a nalejeme do připravené bábovkové formy,kterou jsme předem vymazali sádlem a vysypali hrubou moukou.Pečeme volněji v předehřáté troubě.Upečenou bábovku pocukrujeme.
Pokud je forma menší,připravíme formy radši dvě a takové velikosti,aby se daly péct zaráz.
napsat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *