Makový hřbet

Ingredience:
170 g moučkového cukru, 50 g másla, 1 celé vajíčko, trochu citronové kůry, špetka skořice, 1 celý prášek do pečiva, 1/4 litru vlahého mléka, 170 g polohrubé mouky, 200 g mletého máku, 1 balíček vanilkového cukru.
Dále sádlo a hrubá mouka na přípravu formy.
Postup:
Dobře spolu utřeme máslo, vajíčko, vanilkový cukr a moučkový cukr.Přidáme skořici,citronovou kůru a mletý mák spolu s vlahým mlékem.Nakonec vmícháme mouku s práškem do pečiva a nalijeme do připravené formy.
Pečeme ve vyhřáté troubě.Upečené necháme na mřížce vychladnout a pocukrujeme.
napsat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *