Valentýnské srdíčko

Ingredience:
7 vajíček,7 lžíc krystalového cukru,7 lžíc polohrubé mouky,1 lžíce oleje,hrstka sekaných ořechů.
Postup:
Z vajíček a krystalu ušleháme hustou pěnu,přidáme lžíci oleje a lehce vmícháme mouku s ořechy.Těsto nalejeme a rozetřeme rovnoměrně na plech vyložený pečícím papírem a v předehřáté troubě upečeme.Z upečeného a vychladlého plátu vykrojíme podle šablony dvě srdíčka a pokračujeme s krémem.
Krém:
Rozšleháme 1 máslo s rumem a po lžících přidáváme vychladlou moučnou kaši,kterou jsme si uvařili z mléka,které osladíme (podle chuti) a zahustíme rozkvedlanou polohrubou moukou v trošce mléka.Po dovaření vsypeme 1 vanilku a dobře promícháme.
Spodní srdíčko natřeme krémem,na krém dáme pečený čaj(recept podle “maminčiných receptů”)a ještě trochu krému.Přilepíme druhé srdíčko a celé ho potřeme krémem,aby se pěkně přilepila potahová hmota White icing,kterou srdíčko potáhneme a dozdobíme.
napsat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *