Čokoládový likér

…jsem dělala podle Jitušky- Yorgy.Jednoduchý postup a je i moc dobrý.Myslím,že pár dní uležení a bude ještě lepší.
Co jsem na likér potřebovala :
1 plechovku salka, 3 kaštany-čokolády, 1 kelímek smetany,4 kostičky hořké čokolády, půl litru rumu -tak Jituška uvádí v receptu.Já jsem dala rumu trochu méně,záleží na chuti každého.
Postup:
Smetanu zahřejeme až k mírnému varu,nalámeme a rozpustíme čokolády.Necháme vychladnout.Přidáme plechovku salka,promícháme a přidáme rum.A máme hotovo 🙂
Přeji všem pěkný a pohodový adventní čas 🙂
napsat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *