Závin z pomazánkového másla

Několikrát jsem jedla jablkový závin od své švagrové Mirky a moc mi chutnal a nejen mě 🙂
Recept je velmi jednoduchý,tak jsem zkoušela.U prvního pečení mi záviny praskly,ale na chuti to nic neubralo.Jen se po nich i tak zaprášilo 🙂
Druhý pokus byl bez chyby 🙂
A tady je recept:
Jeden kelímek pomazánkového másla a ten stejný kelímek hladké mouky.Toť vše.
Vypracovat těsto,rozdělit na dvě části,vyválet a naplnit a postupovat jako u jiných závinů.
Posypat plát strouhankou,dát strouhaná jablka,cukr krupici,vanilkový cukr,skořici a sekané ořechy.Zamotat a dát na plech s pečícím papírem.Záviny před pečením potřít rozšlehaným vejcem.
Z dávky byly 2 záviny.
Mirko,moc díky za recept.
napsat komentář

14 odpovědí na “Závin z pomazánkového másla”

  1. Hey there this is kinda of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or
    if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding skills
    so I wanted to get advice from someone with experience.
    Any help would be enormously appreciated!

  2. Every weekend i used to pay a quick visit this web site, for the reason that i want enjoyment, for the
    reason that this this web site conations actually nice funny data too.

    Also visit my web site … 918kiss 2 ios (mega888sg.com)

  3. I’m impressed, I must say. Rarely do I come across a blog that’s equally educative and interesting, and without a doubt, you’ve
    hit the nail on the head. The problem is something that too few people are speaking intelligently about.
    Now i’m very happy I came across this in my hunt for
    something relating to this.

    Here is my blog post; love138 company

  4. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d certainly
    donate to this fantastic blog! I suppose for now
    i’ll settle for book-marking and adding your RSS feed
    to my Google account. I look forward to brand new updates and will share
    this site with my Facebook group. Chat soon!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *