Hrušková buchta s makovou posypkou

Ingredience:
2 kelímky hruškového jogurtu (dohromady 280 g ), 1 balíček vanilkového cukru, 180 g cukru krupice, 3 vajíčka, 250 g polohrubé mouky, 1 prášek do pečiva, brusinky, hrušky a maková posypka – polohrubá mouka, moučkový cukr, trocha změklého sádla a mletý mák – vše spolu rukama propracovat.
Postup:
Jogurty s vajíčkama umícháme,přidáme oba cukry a dále promícháváme.Potom přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva.Hmotu nalijeme do pekáče,vyloženého pečícím papírem a rovnoměrně rozetřeme.Těsto posypeme sušenými brusinkami a na kousky nakrájenými hruškami.Nakonec dáme makovou posypku.
Pečeme ve vyhřáté troubě na 200°C.
napsat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *