Rebarborový táč s čokoládou a strouhankou

Ingredience:
2 dcl mléka,1,5 dcl oleje,půl kostky kvasnic,půl lžičky jedlé sody,1 vanilka,špetka soli,300 g mouky napůl polohrubá a hladká.
Postup:
Z těchto ingrediencí vymícháme těsto a natřeme na vymaštěný plech.Necháme nakynout.Na těsto nasypeme asi dvě hrsti mletých ořechů,na ně dáme očištěnou a na kousky nakrájenou rebarboru a posypeme krystalovým cukrem.Dále na kousky nakrájenou čokoládu(cukrářská poleva-penízky) a poslední nasypeme praženou strouhanku,kterou promícháme s mletým cukrem.
Pečeme v předehřáté troubě na 200°C .
Rebarborovy_tac_00
Rebarborovy_tac_01
napsat komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *