Bramborový guláš

…je úplně obyčejné jídlo, ale jednou za čas si na něm u nás pochutnáme. Recept zná určitě dobře každá hospodyňka. Já jsem ho tentokrát vylepšila o kořenovou zeleninu – mrkev, petržel, kousek celeru a před dovařením jsem přidala i nakrájený pórek.

A když se ještě dozdobí květem sedmikrásky . . . . . potom aby nechutnal 🙂 🙂 🙂

napsat komentář

41 odpovědí na “Bramborový guláš”

  1. Bramborový guláš máme rádi.A už jsem ho dlouho nedělala a tak asi v týdnu udělám.Co pořád vařit,věčné dilema.Vylepšit ho kořenovou zeleninou je dobrý nápad.
    Měj hezké dny

    1. Leni, já to s těmi srdíčky tak mám pro svá zlatíčka po celý rodinný život 🙂 Na chleba s máslem…zvednou pokličku a na bramborové kaši srdíčko…vykrojená třeba ze sýru… nebo z mrkve v polívce 🙂 🙂
      A když náhodou zapomenu, tak je hned otázka „kde je srdíčko? “ 🙂
      Měj se krásně a přeji Ti pohodové a příjemné dny . Alena

  2. Buřtguláš máme rádi, zrovna jsem minulý týden vzpomínala, že už dlouho nebyl, tak asi brzo bude. Srdíčko je nádherný nápad ☺☺☺

    1. Renatko, není vůbec zač a jestli bude u Vás guláš podle mého receptu, tak ať chutná 🙂

  3. Bramborový guláš jsem zrovna nedávno dělala, ale asi by mě nenapadlo do něj dát kořenovou zeleninu, Ali.
    Bezva nápad, guláš vypadá skvěle, takže příště určitě taky přidám zeleninu. Jenom sedmikrásku musím vynechat. Na zahrádce nemáme ani jedinou, zato je tam spousta modřence, a ten je jedovatý, pokud se nepletu. 😉 😉 😀

  4. Hani, modřenec opravdu nedávej😯😊Zeleninu klidně 😊Nasekala jsem do něj ještě i medvědí česnek, tak to byla všehochuť, ale dobrá. My můžeme zeleninu ve všem a ke všemu 😊Měj se moc hezky. A.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *